Nancy's Beauty Place

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Behandelingen

Hier kunt u uitleg vinden over de verschillende gezichtsbehandelingen.
onderaan vind u de prijslijst
.

Korte behandeling: Dit is een standaard behandeling zonder massage.
Dit zit allemaal in de behandeling: reinigen, wenkbrauwen epileren, scrub, stomen, diep reinigen (mee-eters en puistjes weghalen), daarna het masker en crème ter afsluiting (eventueel make-up indien gewenst).
Deze behandeling duurt ongeveer een uur.

Reinigende behandeling met tea tree oil: Dit is een behandeling speciaal voor de onzuivere huid. Er worden producten gebruikt van Courtin met tea tree oil die speciaal geschikt zijn voor dit huidtype, het reguleert de talgproductie, gaat onstekingen tegen en geeft de huid een frisse uitstraling. Dit zit allemaal in de behandeling: Reinigen, wenkbrauwen epileren, scrub, stomen, diep reinigen (mee-eters en puistjes weghalen), masker en crème.
Deze behandeling duurt ongeveer 75 minuten.

Complete behandeling:
Dit is een standaard behandeling en het is geschikt voor de vier huidtypes; droge, normale, vette en gevoelige huid. Dit zit allemaal in de behandeling: reinigen met borstelapparaat, wenkbrauwen epileren, scrub, stomen, diep reinigen (mee-eters en puistjes weghalen), dan een gezichtsmassage, het masker en crème, eventueel nog een make-up als u dat wilt.
Deze behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Hyposence behandeling: Deze behandeling is voor de zeer gevoelige huid. Het is verder hetzelfde als de complete behandeling, alleen worden er dan producten gebruikt uit de hyposence lijn die een lichte rozen geur hebben, erg lekker.
Deze behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Luxe behandeling: De luxe behandeling is meer geschikt voor de ouderwordende huid, die iets meer voeding nodig heeft. Voorbeelden van deze behandelingen zijn: Vit. E , Vit. C en Lifting.
Deze behandeling is ook weer vrijwel hetzelfde als de complete behandeling, alleen worden er constant luxe producten gebruikt. Als extra krijgt u voor de massage een ampul (dat is een glazen flesje gevuld met extra werkstoffen, als extra boost voor de huid) en de massage wordt gedaan met de luxe crème die erbij hoort.
Deze behandeling duurt ongeveer een uur en 45 minuten.

Caviar energizing behandeling: Het Caviar Energizing Concept is een energierijke kaviaarbehandeling die ervoor zorgt dat er zichtbare huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden en zorgen voor een intensieve versterking van de huidbarrière. Gelijktijdig wordt de celvernieuwing versneld. De behandeling bevat doeltreffende werkstoffen met een vitale, frisse en stralende huid als resultaa
t.
Deze behandeling duurt ongeveer een uur en 45 minuten.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu